Tune of Straja 2011

Adevarul

Adevarul e ca ... doare, si am devenit prea introvertit ca sa gasesti sentimente pe blog-ul asta. Tu, persoana a doua, fiind cititorul care ai nimerit aleator pe acest blog...sau cel putin din cur-iozitate.

Ce gasesti aici?

-Povesti cu extraterestrii care din '94, de la primul episod Dosarele X, inca mai transeaza la clonele lui "Sculi" si "Mulder" in speranta de a stabili o colonie de hibrizi (juma' alien, juma' om) pe Terra. Din pacate, prin 2000 extraterestrii s-au gandit ca e o blasfemie si o lipsa de respect fata de rasa lor sa faca astfel de experimente pe Pamant, si astfel, au decis eliminarea hibrizilor dar si a rasei umane ca si kestie.

Pe scurt, inevitabil, vom murii cu totii...

- o sa gasesti muzica.

- poate o sa pun poze pe unde umblu si cu ce animale ma cunosc/intalnesc/izbesc. Unde animale=evenimente/locuri. Iar cum in anumite locuri/evenimente se gasesc si oameni, prin simpla logica matematica vei ajunge la concluzia ca oameni=animale. Si asta e doar inceputul, pentru ca aici vei mai gasi si...

- pe tine! Trimite-mi ideile tale si daca sunt suficient de normale ca ale mele... le voi posta aici.

Post Scriptum:
- Daca nu ai inteles "care-i faza" inseamna ca esti alien/aliena si participi la eradicarea rasei umane in incercarea de a popula pamantul cu.... cu pudeli !
- Daca ai inteles ce scrie aici, inseamna ca ma cunosti si stii ca sunt capabil de mai mult. Punct

4 comments:

Anonymous said...

Incon-fund-abilul, inegalabilul, dar mai ales, unicul Mircea. Pana acum priveam blogurile ca un moft, dar tu mi-ai trezit interesul si o sa fiu un cititor fidel, pentru ca nu iti impartasesc doar modul de gandire, I REALLY FEEL U DUDE :))

Anonymous said...

oricuum...vom muri cu totii...asta o stim noi de mult :)) si apropo de pudeli...oi fi eu aliena...dar totul pan' la flora..si apropo cati pudeli ai deja in bloc? :))4?dar eu?dar toata lumea asta?omg...:)) concluzia e tot aia de la inceput deci

Anonymous said...

si...dupa un studiu realizat la tine in scara rata de pudel e de 1/an...nu?si natalitatea e in crestere :))

Anonymous said...

Sfanta vaca! I'm seeing Pudels! :)
Orice asemanare intre autorul acestui blog si un pudel este pur intamplatoare.

M I R C E A

Free Image Hosting at allyoucanupload.com

A dream is an answer to a question we haven't learn how to ask.

Followers